דג סול מאודה עם שרימפס וחשיש חזיר
סוליה מאודה מחבת עם שרימפס וחשיש חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את התינוק בוק צ'וי, שרימפס וחשיש חזיר, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חשיש מטקסס עם פן אחד, שרימפס וחשיש חזיר, ו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ג ' ינג ' ר לרסיסים דקים. יש לשטוף בצל ירוק לקצץ ולהשליך קצוות; לחתוך בצל (כולל צמרות) לאורכים 3 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לאורכו לגזרים. לשטוף בוק צ 'וי לקצץ ולהשליך קצות גזע; לחתוך בוק צ 'וי באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
חותכים לארבעה חלקים שווים, 3 עד 4 אינץ ' מרובע.
במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, להביא מרק לרתיחה. טופס שרימפס בשר חזיר לתוך ארבע קציצות שוות על 3 אינץ ' רחב; להגדיר מרק רותח כפי שנוצר. כיסוי, להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים עד הקציצות כבר לא ורוד על גבי, 3 עד 4 דקות.
עם מרית רחבה, להפוך קציצות מעל; לעטוף חתיכת דגים על כל אחד. כיסוי ומבשלים רק עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר וקציצות כבר לא ורוד במרכז (לחתוך את שניהם כדי לבדוק), 4 עד 5 דקות יותר.
בינתיים, במחבת 8-10 אינץ 'מעל חום גבוה, להביא מים כוס 1/4 לרתיחה; להוסיף בוק צ' וי, לכסות, ומבשלים רק עד ירוק בהיר ורך-פריך לנשוך, על 2 דקות.
מסננים בוק צ ' וי במסננת. לשטוף ומחבת יבשה.
כאשר דגים וחשיש נעשים, עם מרית, להעביר פטי אחד עם דגים לכל אחת מארבע קערות רחבות, רדודות או צלחות מעוטפות. מנות העליון באותה מידה עם בוק צ ' וי ובצל ירוק.
טפטוף שווה עם רוטב סויה. כפית מרק חם באותה מידה סביב דגים.
במחבת, שמן חום וג ' ינג ' ר על חום גבוה עד אדוות שמן על תחתית המחבת, על 30 שניות. כפית שמן חם וג ' ינג ' ר באותה מידה על מנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו