קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

דג סול מאודה עם שרימפס וחשיש חזיר

דג סול מאודה עם שרימפס וחשיש חזיר
סוליה מאודה מחבת עם שרימפס וחשיש חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את התינוק בוק צ'וי, שרימפס וחשיש חזיר, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חשיש מטקסס עם פן אחד, שרימפס וחשיש חזיר, ו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ג ' ינג ' ר לרסיסים דקים. יש לשטוף בצל ירוק לקצץ ולהשליך קצוות; לחתוך בצל (כולל צמרות) לאורכים 3 אינץ', ולאחר מכן לחתוך לאורכו לגזרים. לשטוף בוק צ 'וי לקצץ ולהשליך קצות גזע; לחתוך בוק צ 'וי באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
יש לשטוף דגים ולייבש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
חותכים לארבעה חלקים שווים, 3 עד 4 אינץ ' מרובע.
4
במחבת 12 אינץ ' או מחבת 5-6 ליטר על חום גבוה, להביא מרק לרתיחה. טופס שרימפס בשר חזיר לתוך ארבע קציצות שוות על 3 אינץ ' רחב; להגדיר מרק רותח כפי שנוצר. כיסוי, להתאים את החום כדי לשמור על מבשלים, ומבשלים עד הקציצות כבר לא ורוד על גבי, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
עם מרית רחבה, להפוך קציצות מעל; לעטוף חתיכת דגים על כל אחד. כיסוי ומבשלים רק עד דגים הוא בקושי אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר וקציצות כבר לא ורוד במרכז (לחתוך את שניהם כדי לבדוק), 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
בינתיים, במחבת 8-10 אינץ 'מעל חום גבוה, להביא מים כוס 1/4 לרתיחה; להוסיף בוק צ' וי, לכסות, ומבשלים רק עד ירוק בהיר ורך-פריך לנשוך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מסננים בוק צ ' וי במסננת. לשטוף ומחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כאשר דגים וחשיש נעשים, עם מרית, להעביר פטי אחד עם דגים לכל אחת מארבע קערות רחבות, רדודות או צלחות מעוטפות. מנות העליון באותה מידה עם בוק צ ' וי ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
טפטוף שווה עם רוטב סויה. כפית מרק חם באותה מידה סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
במחבת, שמן חום וג ' ינג ' ר על חום גבוה עד אדוות שמן על תחתית המחבת, על 30 שניות. כפית שמן חם וג ' ינג ' ר באותה מידה על מנות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
12
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו