גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, פלפל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: דג-סוס שחור, דג-סוס שחור, ו דג-סוס שחור.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק לגובה בינוני עם שמן בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים יחד חומרים יבשים. מכסים את שני צידי השפמנון בתערובת התיבול ומניחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שפמנון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מבשלים בצד אחד במשך 4 דקות והופכים כשהם מבושלים באמצע הדרך. מבשלים עוד 4 דקות בצד השני.
4
מוציאים מהתבנית ומגישים עם רמולדה קג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים היטב את כל החומרים. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
ניתן לשלב שפמנון עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-49 דולר לבקבוק.