דג סיני מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שעועית שחורה מתובל
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שמן בוטנים, מים, סנאפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. עם כפית נסו תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת, ו דג מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שלושה טעמים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את הראש מהדגים (או שיש מוכר הדגים שלך לעשות את זה) ולחתוך את הדגים סטייקים עבים 2 אינץ'.
שים את קמח האורז על צלחת ועונה אותו היטב עם מלח ופלפל; לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז, רועד את כל עודף.
בסיר עמוק או ווק גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים, לחמם את שמן הירקות ל 350 מעלות F. בזהירות לשים את הדגים ומטגנים עמוקים עד שהוא השחמה, פריך, ומבושל, על 12 עד 15 דקות.
הסר את חתיכות הדגים ולנקז אותם על מגבות נייר; מניחים אותם על מגש.
בזהירות לנקז את כל אבל 3 כפות שמן מן הווק. מוקפץ בצל ירוק, זנגביל, שום, צ ' ילי במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את השעועית השחורה ומטגנים עוד דקה.
יוצקים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ -10 דקות. בקערה קטנה לערבב את עמילן התירס עם 2 כפות מים לוודא להוציא את כל הגושים.
יוצקים את זה slurry לתוך תערובת שעועית שחורה (זה יהיה להתעבות מיד) ומבשלים עוד 2 דקות.
יוצקים את הרוטב על חתיכות הדגים, מקשטים עם עלי כוסברה, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.