דג סנדל בעלים מענבים מ ' המלכוד
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכונים דומים: עלי ענבים, עלי ענבים, ו דג כחול עם עלי ענבים.
הוראות
תדליק גריל. גריל העגבניות על אש חמה, מפנה, עד חרוך בכל רחבי.
תן לעגבניות להתקרר, ואז הליבה דק לקצוץ אותם.
שים אותם בקערה בינונית ומערבבים את השום, צלפים, ו 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מתבלים את הסנדל במלח ופלפל.
מורחים את תערובת העגבניות על פילה לעטוף כל אחד 2 עלים גדולים, סוגר את תערובת העגבניות. לשפשף את העלים בנדיבות עם שמן זית. גריל הסנדל על אש בינונית-חמה עד העלים הם פריך ואת הסנדל רק מבושל, על 3 דקות בצד הראשון ו 2 דקות בצד השני.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.