קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

דג סנדל דרומי מטוגן ברוטב טרטר בזיליקום

דג סנדל דרומי מטוגן ברוטב טרטר בזיליקום
דג סנדל דרומי מטוגן ברוטב טרטר בזיליקום חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך מלח, פילה פלאונדר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דג סנדל ברוטב פטרוזיליה וצלפים, כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר, ו דג הליבוט מקלות עם שמיר-קלפר רוטב טרטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף פילה מתחת למים זורמים; לטפוח יבש, ומפזרים באופן שווה עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיםמים
2
מערבבים קמח והבא 6 מרכיבים במנה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' למחבת עמוקה; חום עד 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לדלות דגים בתערובת קמח, מתנער עודף. פריי, בקבוצות, בשמן חם 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מגישים עם רוטב טרטר בזיליקום-Caper.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
באזיל!באזיל!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.