דג סנדל עם אשכולית ורודה
דג סנדל עם אשכולית ורודה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 985 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, עלי כוסברה, אשכולית ורודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, פאי אשכוליות ורוד, ו מרגריטה אשכולית ורודה.
הוראות
לקלף אשכוליות, להסיר את כל החיקוי הלבן. להחזיק אשכולית מעל קערה ועם סכין קטנה וחדה, להפריד אשכולית לחלקים, לחתוך אותם מן הממברנה שמפרידה אותם. שמור שתי כפות של מיץ בקערה. הגדר את המקטעים ומיץ בצד.מתבלים את הקמח במלח ופלפל (לפי הטעם) ומפיצים אותו על צלחת.לטבול פילה דגים לתוך ארבעה, לאבק את כל עודף.
מחממים שתי כפות חמאה במחבת גדולה שאינה מקל.
לטגן סנדל לטחון כשלוש דקות בצד, עד מבושל דרך ושחמה קלות. אם אתה לא יכול להתאים את כל הסנדל למחבת בבת אחת, לעשות את זה בשתי משמרות או להשתמש בשני מחבתות.
הסר דג סנדל מחבת ולשים על צלחת חמה.
מוסיפים את החמאה שנותרה ואת שאלוט למחבת ולטגן כמה דקות.
מוסיפים את קטעי האשכוליות, מיץ וחומץ ומביאים לרתיחה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.כפית את הרוטב על הדגים, מפזרים כוסברה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו