דג צלוי שלם עם סלרי, לימון וכתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם תפוזים, שמן זית, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם, דג לימון ופלפל עם ירקות צלויים, ו דג לבן צלוי וטעים עטוף בבייקון מעושן עם לימון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מתבלים את הדגים, מבפנים ומבחוץ, במלח ופלפל. דחוף את עלי הסלרי ועשבי תיבול בתוך חלל הדג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי סלרי
עשבי תיבול
דגים
3
יוצקים 4 כפות של שמן זית על גיליון עוגיות לכסות עם סלרי, לימון, פרוסות תפוז, הזמנת 4 פרוסות כל פרי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
שמן זית
סלרי
עוגיות
פירות
לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מניחים את הדגים על גבי הסלרי ופרי פרוס ומניחים את פרוסות הפרי הנותרות על גבי הדגים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.