דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו מלח גס ופלפל, זרעי שומר, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכונים דומים: בקר מטוגן עם בצל אדום ופטריות בר, עדשים מטוגנות עם בצל צ'יפוליני, ו בצל מוקרם Cipollini ופטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות. במחבת גדולה, חום שנותר 2 כפות שמן על חום גבוה. לטפוח דגים יבש עם מגבות נייר העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.