קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

דגים בגריל בסגנון ספרדי

דגים בגריל בסגנון ספרדי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? דג בגריל בסגנון ספרדי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפל קאיין, חומץ יין, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ירקות בגריל בסגנון ספרדי עם פירורי לחם פיקדה, סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, ו דגים בגריל בסגנון יפני.

הוראות

1
מחממים גריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שלב 1 בצל פרוס, 1/2 כוס שמן זית, חומץ, שום, פרוסות לימון, בצל ירוק, 1 1/2 כפות פפריקה, קאיין, רוזמרין, טימין ו 2 כפיות מלח בקערה גדולה. להפריש בטמפרטורת החדר, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצל ירוקבצל ירוק
רוזמריןרוזמרין
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
שוםשום
לימוןלימון
בצלבצל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את הנותרים 3 בצל פרוס במחבת קלייה חד פעמית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ומפזרים 1/2 כף פפריקה 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פפריקהפפריקה
מלחמלח
5
שלב את 2 כפות הנותרים שמן זית ו 1/2 כף פפריקה בקערה קטנה. יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה. לשפשף בכל רחבי עם תערובת שמן זית-פפריקה. למלא את החלל סופר מלא עם תערובת בצל-עשב במרינדה, הוספת כל דבר שאינו מתאים למחבת הפנויה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פפריקהפפריקה
בצלבצל
דגיםדגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מברשת את הסורגים גריל בנדיבות עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מפזרים את הדגים בצד אחד עם 1/2 כפית מלח; מניחים בצד מלח על הגריל ומבשלים עד חרוך על הקרקעית, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מפזרים 1/2 מלח כפית; בעדינות להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חרוך, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
9
להעביר את הדגים לתבנית אפייה ולתת מנוחה, חשופה, 10 דקות. בינתיים, להעביר את המחבת הפנויה עם הבצל לגריל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתחילים לרכך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
מחבתמחבת
10
הסר את המחבת עם הבצל ולהפחית את חום הגריל בינוני (אם באמצעות גריל פחם, לשבור את הגחלים כדי להפחית את החום).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
11
הוסף את הדג למחבת, הבטן בצד למטה, מוודא שאתה לא לשפוך את המילוי (השתמש בידיים שלך כדי להחזיק אותו יחד). ברגע שהוא התיישב, לדחוף יותר בצל סביבו כדי לתמוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים 3/4 כוס מים למחבת; מניחים על הגריל, מכסים ומבשלים עד שהבשר אטום, מוצק ומעט קשקשי, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
13
כדי לשרת, להשתמש בכפית גדולה כדי למשוך את הבשר מן העצמות-זה ייפול בקלות.
14
מגישים עם תערובת בצל בגריל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
15
דאף אמר לי לשמור את לחיי הדגים לחבר האהוב עליך בשולחן. הם מתוקים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
16
צילום קאט טויטש

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.