דגים בטיגון חמאה ובירה
אם יש לכם שמן צמחי, מלח, תערובת מקורית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו דגים מוכים בירה, דג בקלה מוכה בירה, ו דגים מוכים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום (1 1/2 אינץ') בסיר 3 ליטר כבד או טיגון עמוק ל 35
קל מעיל דגים עם 3 עד 4 כפות תערובת ביסקוויק.
מקציפים 1 תערובת ביסקוויק כוס, בירה, מלח וביצה עם מקצף יד עד חלקה. (אם הבלילה עבה מדי, מערבבים בירה נוספת, 1 כף בכל פעם, עד עקביות הרצוי.) טובלים דגים לתוך הבלילה, לתת טפטוף עודף לתוך קערה.
מטגנים דגים בשמן על 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב; לנקז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.