דגים וירקות כרוב עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 240 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, מלח, פילה דגים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: דגים וירקות כרוב, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.
הוראות
1
לשטוף עלים ירוקים collard.
2
חותכים גבעול ארוך בבסיס כל עלה; בזהירות לגלח את הגבעול העבה הנותר. קוצצים עלים. ב 2-סיר ליטר, חום 1 כוס מים רותחים.
מוסיפים כרוב ירוק קצוץ. מרתיחים 15 עד 18 דקות או עד מתרכך; לנקז. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מבשלים כרוב ירוק, בצל, פלפל, 2 כפות מים ו 1 כפית מלח בחמאה 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא פריך-מכרז.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.