דגים ועוגת ברוקולי
דגים ועוגת ברוקולי דורשים כ 1 שעה ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-65 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 23 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, פלפל, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. דגים ועוגת ברוקולי, דג ברוקולי לימון, ו חבילות דגים ברוקולי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לחלוט את הדגים בחלב במשך כ 15 דקות או עד מבושל.
הסר את הדג מן הנוזל פתית לתוך צלחת אפייה שומר את הנוזל עבור הרוטב.מרתיחים את הברוקולי במשך 3 דקות, אתה לא רוצה את זה רך מדי.
מסננים ומערבבים לתוך הדגים.
מערבבים מעט חלב או מים לתוך קורנפלור ומוסיפים לנוזל השמור.מבשלים עד שהרוטב מתעבה, תוך ערבוב מתמיד.
הוסף יותר חלב אם עבה מדי.מערבבים בגבינה עד שנמסה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים את הרוטב על הדגים וברוקולי.לכסות עם פירורי הלחם.מבשלים ב 170c במשך 30 - 45 דקות או עד פירורי הלחם הם חומים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.