קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

דגים טריים! מלח ופלפל חצי נרפא Hamachi Sashimi

דגים טריים! מלח ופלפל חצי נרפא Hamachi Sashimi
דגים טריים! מלח ופלפל חצי נרפא Hamachi סשימי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 159 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הפלפל העגול, גוש מלח עגול, דג סנדל צהוב-זנב מסושי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: סאשימי פראי עם קארי קוקוס-ויניגרט קארי ירוק וג'ינג'ר, סלט סרטנים עם עגבניות מיובשות למחצה ולימון נרפא מסוכר, ו שרימפס אוזו נרפא מלח.

הוראות

1
צנן את בלוק המלח במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
חותכים את yellowtail לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
3
מניחים את פרוסות הדגים על בלוק המלח הצונן ומקררים במשך 10 דקות. לאחר מכן הפוך את חתיכות הדגים כך שהצד השני בא במגע עם המלח ומקרר למשך 5 דקות נוספות.בעוד הדג הוא ריפוי, לרסק את tellicherry, ירוק, ו סצ ' ואן פלפלים עם הצד השטוח של סכין גדול, מפצח בשר, או התחתון של מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
דַק-דַק-
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מערבבים את הגרגרים יחד עם חלב pepper.To מגישים, מפזרים את הפלפל והבצל הירוק על הדגים, ומגישים על בלוק המלח עם פרוסות הסיד
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
פרוסת לייםפרוסת ליים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.