קושיבינוני
מוכן ב39 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר

דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר
דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. אם יש לכם סוכר, זנגביל, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 39 דקות. מתכונים דומים: דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וסויה, דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, ו דגים שלמים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר.

הוראות

1
תנחיתו מתלים בתנור בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
תנור חימום עד 45
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
3
מניחים חתיכת נייר אלומיניום ארוכה על תבנית אפייה גדולה ורדודה (נייר צריך להיות ארוך יותר מאשר גיליון); לחזור עם תבנית אפייה אחרת; מניחים 1 דג שלם על כל גיליון. מתבלים כל דג בשני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
4
להקציף את המרכיבים הנותרים בקערה; כפית על כל דג. נייר חותם רופף סביב כל דג כדי ליצור כיס מרווח במקצת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים 10 דקות לאינץ 'עובי של דגים בחלק העבה ביותר שלה (בדרך כלל 20 עד 25 דקות לדג בעובי 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
הסר לסכל ולשרת עם מיצים.תנחיתו מתלים בתנור בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
תנור חימום עד 45
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
מניחים חתיכת נייר אלומיניום ארוכה על תבנית אפייה גדולה ורדודה (נייר צריך להיות ארוך יותר מאשר גיליון); לחזור עם תבנית אפייה אחרת; מניחים 1 דג שלם על כל גיליון. מתבלים כל דג בשני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
9
להקציף את המרכיבים הנותרים בקערה; כפית על כל דג. נייר חותם רופף סביב כל דג כדי ליצור כיס מרווח במקצת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
אופים 10 דקות לאינץ 'עובי של דגים בחלק העבה ביותר שלה (בדרך כלל 20 עד 25 דקות לדג בעובי 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
11
הסר לסכל ולשרת עם מיצים.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.