קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר

דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר
דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וסויה, דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, ו דגים שלמים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנחיתו מתלים בתנור בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים תנור ל 450°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים חתיכת נייר אלומיניום ארוכה על תבנית אפייה גדולה ורדודה (נייר צריך להיות ארוך יותר מאשר גיליון); לחזור עם תבנית אפייה אחרת; מניחים 1 דג שלם על כל גיליון. מתבלים כל דג בשני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
להקציף את המרכיבים הנותרים בקערה; כפית על כל דג. נייר חותם רופף סביב כל דג כדי ליצור כיס מרווח במקצת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים 10 דקות לאינץ 'עובי של דגים בחלק העבה ביותר שלה (בדרך כלל 20 עד 25 דקות לדג בעובי 2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר לסכל ולשרת עם מיצים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
עצמי
8
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.