דגים מאודים עם פונזו
דג מאודה עם פונזו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. מנה אחת מכילה 8 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בס ים, זנגביל, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: דגים עם רוטב מיסו וסלט פונזו שמנת, דגים שלמים מאודים, ו דגים מאודים עם זנגביל.
הוראות
לנקות ולשטוף את הבס במים זורמים קרים ולטפוח יבש עם מגבות נייר. מתבלים בשמן שומשום, יין שאוקסינג ופלפל לבן. משרים את פטריות השיטאקה המיובשות במים חמים במשך כ -15 דקות. לסחוט את הפטריות יבש של מים, לחתוך את הגבעולים פרוס לחתיכות דקות.מסדרים את הפטריות על גבי הדגים. מאודה הדג במשך כ 4-5 דקות או עד מבושל. השליכו את המים המעוננים שמחלחלים מהדגים.
מוסיף את הג ' ינג 'ר ואת בצל ירוק על גבי הדג ויוצקים את Ponzu אג' יפון Mizkan מעל הדג.
מגישים מיד עם אורז מאודה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו