קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דגים מאודים עם פטריות ואטריות

דגים מאודים עם פטריות ואטריות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק, דגים שלמים מאודים, ו פטריות ממולאות מאודות.

הוראות

1
בקערה קטנה, לכסות את האטריות צלופן עם מים חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופןאטריות צלופן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים וחותכים לאורכים 4 אינץ'.
3
בקערה קטנה אחרת, להקציף את מיסו, רוטב צדפות, רוטב סויה, סוכר ומניה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים את הפטריות בצלחת פשטידה עמוקה ומניחים את הדגים למעלה. תלוש את האטריות מעל הדגים ולטפטף את הרוטב על גבי. הגדר את צלחת העוגה בסל ספינת קיטור או מחבת עמוקה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 אינץ ' של מים על הספינה או מחבת ולהביא לרתיחה. מכסים ואדים עד הדג מבושל דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את הצלחת לטרווה ולפזר עם בצל ירוק וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
מחממים את שמן קנולה בסיר קטן עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
טפטפו את השמן החם על האטריות והדגים והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.