דגים מאודים עם פטריות ואטריות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק, דגים שלמים מאודים, ו פטריות ממולאות מאודות.
הוראות
בקערה קטנה, לכסות את האטריות צלופן עם מים חמים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מסננים וחותכים לאורכים 4 אינץ'.
בקערה קטנה אחרת, להקציף את מיסו, רוטב צדפות, רוטב סויה, סוכר ומניה.
מפזרים את הפטריות בצלחת פשטידה עמוקה ומניחים את הדגים למעלה. תלוש את האטריות מעל הדגים ולטפטף את הרוטב על גבי. הגדר את צלחת העוגה בסל ספינת קיטור או מחבת עמוקה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו.
הוסף 1 אינץ ' של מים על הספינה או מחבת ולהביא לרתיחה. מכסים ואדים עד הדג מבושל דרך, כ 15 דקות.
להעביר את הצלחת לטרווה ולפזר עם בצל ירוק וכוסברה.
מחממים את שמן קנולה בסיר קטן עד חם מאוד.
טפטפו את השמן החם על האטריות והדגים והגישו מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.