דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. אם יש לך זיתים kalamatan, פילה מחוספס כתום, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות שרי, דגים מוקפצים מתובלים עם זיתים ועגבניות, ו דגים מוקפצים עם עגבניות חריפות וזיתים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
הוסף חצי דגים למחבת ומטוגנים עד אטום במרכז, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים דגים למגש. חזור עם הדגים שנותרו.
מוסיפים פטרוזיליה ופלפל אדום מרוסק לאותו מחבת; חצי דקה.
מוסיפים עגבניות, זיתים ושום; מטוגנים עד שהעגבניות רכות ועסיסיות, כ-2 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל; כפית על דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה