דג מחבת חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, מתכון פסקטריאני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. לכו לחנות ותביאו פלפל חלפיניו, כורכום טחון, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. וזה די גרוע. נסו דגים מתובלים ומחבת ירקות, דגים וירקות מחבת, ו דגים מחבת עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
עיבוד הראשון 9 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ דק.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מורחים 2 כפיות תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של כל פילה. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
3
לבשל דגים, בקבוצות, בשמן צמחי חם במחבת nonstick גדול על חום בינוני גבוה 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Scarpetta פינו Grigio. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.