דגים מטוגנים וקארי עגבניות
דג מטוגן וקארי עגבניות הוא מתכון הודי המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 445 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם ג'ינג'ר חתיכה בגודל אגודל, קמח, פילה פולוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו רוטב קארי צדדי עם דגים מטוגנים, עגבניות & קארי דגים תמרינדי, ו אורז עגבניות עם חתיכות של דגים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפית שמן במחבת. עצה בבצל וקמצוץ מלח. מבשלים כ 8 דקות עד רך וזהוב.
בינתיים, בליץ את העגבניות, שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון לטהור חלק.
מוסיפים את ממרח הקארי לבצל ומטגנים במשך 3 דקות יותר. מערבבים את תערובת העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות עד מעובה.
מוסיפים את חלב הקוקוס וכוסברה קצוצה. מבשלים שוב להתעבות.
אבק פילה דגים בכמה קמח מתובל.
מחממים את השמן הנותר במחבת לא דביקה. מבשלים את הפילה, בקבוצות, מעל חום גבוה במשך 1 דקות בערך בכל צד, עד שהם מתחילים חום. בזהירות במקום דגים בתערובת העגבניות ומבשלים עד רק מבושל דרך. פזר מעל גביעי כוסברה ומגישים עם אורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio]()
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה