קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

דגים מתובלים ושרימפס

דגים מתובלים ושרימפס
דגים מתובלים ושרימפס יכולים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. אם יש לך שרימפס, אטריות אורז, שמן בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: דג מתובל בגריל, דג מתובל צלוי, ו דג מתובל עם קוסקוס לאחד.

הוראות

1
טהור את הבצל, שום, שרימפס מיובש, צ ' ילי, וממרח שרימפס בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובששרימפס מיובש
BelacanBelacan
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
להוסיף כוס השמן ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
3
מחממים 2 כפות שמן בווק על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
4
מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות, או עד יבש יחסית.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
תחסל את הווק.
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
7
מוסיפים 2 כפות שמן וחום על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיפים את הפלפלים האדומים והירוקים ומערבבים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
10
מוסיפים את התירס התינוק ומטגנים במשך 1 דקה יותר, עד הירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תירס בייביתירס בייבי
11
העברה לצלחת.
12
מוסיפים את 1 כף השמן הנותרים לווק ולחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
13
מוסיפים את הדגים והשרימפס ומערבבים במשך 2 דקות, או עד אטום. להחזיר את תערובת הבצל והירקות לווק ומערבבים על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שרימפסשרימפס
בצלבצל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
14
מגישים חם.
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.