דגים עלומים עם מלפפונים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1446 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חרדל, טרגון, פילה אמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: דגים עלומים עם מלפפונים, דגי לימוני ומלפפונים, ו טריאקי דגים עם מלפפונים חמוצים מתוק.
הוראות
1
מפזרים מלח על חתיכות מלפפון; לאפשר לשבת 1 שעה. מסננים נוזלי מלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
שלב את הקצפת שמנת, חרדל, טרגון בסיר על חום בינוני; להוסיף את המלפפונים ומבשלים 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
1-1/2 אונקיות. ג'ין
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים את היין למחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים במלח ומוסיפים את עלה המפרץ. מביאים את היין לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להניח את אמנון למחבת, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פתיתי אמנון בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אמנון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים דגים עם מלפפונים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.