דגים עם רוטב טחינה
אם יש לך פילה שפמנון, מיץ לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בטחינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טחינה כקינוח. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. מתכונים דומים: מנות דגים אפויות עם רוטב לימון-טחינה, דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה, ו דג אפוי ברוטב טחינה וצנוברים קלויים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה ומסדרים את השפמנון בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 45 עד 60 דקות.
בינתיים, להקציף יחד את טחינה, שום, מים, ומיץ לימון; מתבלים במלח. לאחר הדג נעשה, לחתוך אותו לקוביות 1 אינץ', ויוצקים את רוטב טחינה לעקוף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.