קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

דה-'אור' - פול בראוניז שוקולד

דה-'אור' - פול בראוניז שוקולד
אם יש לך רסק תפוחים, חלבוני ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: המרכיב הסודי בראוניז שוקולד (אור), בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את רסק התפוחים, חלבונים ביצה, סירופ שוקולד וסוכר. למזג את הקמחים, קקאו ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שוקולדסירופ שוקולד
אבקת אפייהאבקת אפייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלבוניםחלבונים
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
3
מערבבים עד הבלילה חלקה.
4
יוצקים את הבלילה לתוך אחד 13x9 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 325 F (165 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור