דה-'אור' - פול בראוניז שוקולד
אם יש לך רסק תפוחים, חלבוני ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: המרכיב הסודי בראוניז שוקולד (אור), בראוניז שוקולד אולטימטיביים של הרשי / בראוניז מצופים שוקולד, ו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים את רסק התפוחים, חלבונים ביצה, סירופ שוקולד וסוכר. למזג את הקמחים, קקאו ואבקת אפייה.
יוצקים את הבלילה לתוך אחד 13x9 מחבת אינץ'.
אופים ב 325 F (165 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.