קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות14
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דובדבן-אוכמניות פריך

דובדבן-אוכמניות פריך
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבן אוכמניות פריך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 315 קלוריות. מתאים ל-14 ומחירו 1 מנות.03 דולר למנה. אם יש לכם סוכר, טפיוקה לבישול מהיר, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו דובדבן, אוכמניות ושקדים פריך, אוכמן פריך עבור אחד, ו אוכמן פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הסוכר החום, הטפיוקה, התמצית והקינמון. מערבבים בעדינות דובדבנים ואוכמניות. אפשר לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
בקערה אחרת שלבו את הקמח, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
מוסיפים אגוזי מלך; מפזרים מעל פירות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 דקות למשך 55-60 דקות או עד שהציפוי מזהיב והמילוי מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חם עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי