תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Beignets שוקולד דובדבן עם דובדבנים וניל מבושל. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. אם יש לך שעועית וניל, שוקולד מריר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: דובדבנים טבולים בשוקולד לבן עם שעועית וניל, יוגורט קפוא וניל עם דובדבנים מוזגים ושוקולד מריר, ו עוגת תירס מחבת עם דובדבנים מבושלים.
הוראות
1
לפצל את שעועית וניל לשניים עם גב של סכין קילוף לגרד את החלק הפנימי של הזרעים שלה. בסיר בינוני, מוסיפים את 4 כוסות הדובדבנים, היין האדום, 1/2 כוס סוכר ואת שעועית וניל וזה זרעים. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות, להסיר שעועית וניל. לשמור על דובדבנים מבושלים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
דובדבנים
יין אדום
זרעים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סכין
2
כדי להפוך את שוקולד דובדבן Beignets: בסיר גדול, לחמם את השמן לטיגון ל 360 מעלות F. בקערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח, להפריש. בקערה בינונית אחרת מקציפה ביצים עם שמן, נשאר 1/4 כוס סוכר וחלב.