קושימומחה
מוכן ב25 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

דובדבנים טבולים ב-S'more

דובדבנים טבולים ב-S'more
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו דובדבנים טבולים ב-S'more. מתאים ל-60 ומחירו 15 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, פירורי קרקר גרהם, דובדבני מרסקינו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: טורט שקדים עם שמנת ודובדבנים , דובדבני יין ממולאים בגבינת בלו עם חלת דבש ,ונבטי בריסל לרדונים עם דובדבנים ואגוזי מלך .

הוראות

1
מסננים את הדובדבנים, שומרים 1/3 כוס מיץ. מייבשים דובדבנים עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
יוצקים מיץ שמור לסיר קטן; מערבבים פנימה קרם מרשמלו. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסירים מהאש.
4
מניחים פירורי קרקר בקערה רדודה. מצפים כל דובדבן בתערובת קרם מרשמלו; לתת לעודפים לטפטף. טובלים בפירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מכסים ומכניסים למקרר ל-15 דקות לפחות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים חלקית דובדבנים בשוקולד; לתת לעודפים לטפטף. חוזרים לתבנית אפייה; מקררים עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה