קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות42
ציון בריאות1
מגזין

דובדבנים מצופים בשוקולד

דובדבנים מצופים בשוקולד
דובדבנים מצופים בשוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 42 מנות. עם 53 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד חלב בר, שוקולד, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דובדבנים מצופים בשוקולד II, דובדבנים מצופים בשוקולד, ו דובדבנים מצופים בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
דובדבנים מסננים; יבש על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מערבבים שוקולד חלב ושוקולד לא ממותק על גבי דוד כפול; מניחים מעל מים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל עד שוקולד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
הסר דוד כפול מחום, עוזב תערובת שוקולד על מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
טבלו אצבעות בקורנפלור וצרו כמות קטנה של פונדנט סביב כל דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
5
מניחים על גיליונות אפייה מרופדים בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
מחזיק כל פונדנט מצופה דובדבן על ידי גזע, לטבול בתערובת שוקולד, המאפשר שוקולד עודף כדי לנקז בחזרה לתוך גבי דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
מניחים דובדבנים על מדפים תיל מעל נייר שעווה; מקררים עד ציפוי שוקולד הקשוח. חנות דובדבנים במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
8
הערה: הטעם של דובדבנים מצופים שוקולד יהיה משופר כאשר מאוחסנים במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות. הפונדנט יתרכך ויתמזג עם טעם הליקר.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מצופים בשוקולדדובדבנים מצופים בשוקולד
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים