דובדבנים מצופים בשוקולד
דובדבנים מצופים בשוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 42 מנות. עם 53 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שוקולד חלב בר, שוקולד, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דובדבנים מצופים בשוקולד II, דובדבנים מצופים בשוקולד, ו דובדבנים מצופים בשוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
דובדבנים מסננים; יבש על מגבות נייר. תניח בצד.
מערבבים שוקולד חלב ושוקולד לא ממותק על גבי דוד כפול; מניחים מעל מים, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לבשל עד שוקולד נמס, ערבוב מדי פעם.
הסר דוד כפול מחום, עוזב תערובת שוקולד על מים חמים.
טבלו אצבעות בקורנפלור וצרו כמות קטנה של פונדנט סביב כל דובדבן.
מניחים על גיליונות אפייה מרופדים בנייר שעווה.
מחזיק כל פונדנט מצופה דובדבן על ידי גזע, לטבול בתערובת שוקולד, המאפשר שוקולד עודף כדי לנקז בחזרה לתוך גבי דוד כפול.
מניחים דובדבנים על מדפים תיל מעל נייר שעווה; מקררים עד ציפוי שוקולד הקשוח. חנות דובדבנים במקום קריר.
הערה: הטעם של דובדבנים מצופים שוקולד יהיה משופר כאשר מאוחסנים במיכל מכוסה היטב עד 2 שבועות. הפונדנט יתרכך ויתמזג עם טעם הליקר.