דובדבנים שוקולד חג המולד
דובדבנים שוקולד חג המולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 4761 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 252 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, מאקסוול האוס קפה נמס, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: דובדבנים לחג המולד, דובדבנים לחג המולד, ו עוגת חג המולד הלא מסורתית - ללא דובדבנים.
הוראות
מערבבים פירורים, סוכר ואגוזי מלך; להפריש.
מוסיפים מים רותחים לגרגרי קפה בקערה קטנה; מערבבים עד הקפה מומס.
מוסיפים מרגרינה וסירופ תירס; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים לתערובת פירורים; מערבבים היטב.
צורה על 1 כפית מעוגלת של תערובת פירור סביב כל דובדבן, משאיר גזע של דובדבן uncoated.
מקום במחבת רדודה; כיסוי. להכניס למקרר 1 שעה.
דובדבנים לטבול, 1 בכל פעם, בשוקולד, מחזיק דובדבנים על ידי הגבעולים מפנה עד מצופה לחלוטין.
מניחים על מתלה תיל להגדיר מעל גיליון נייר שעווה כדי לאסוף טפטוף. מקררים 30 דקות. או עד המשרד. לאחסן במקרר.