דיבן עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Divan עוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חניתות ברוקולי, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו Divan עוף (או Divan טורקיה), Divan עוף, ו Divan עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ב 2-סיר ליטר, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני. מערבבים בקמח וגרגרי בויון. בהדרגה מערבבים בחלב, בישול ומערבבים כל הזמן עם מקציף תיל, עד שחין תערובת מתעבה. מערבבים במיונז וחרדל עד מעורבב היטב.
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 12x8 אינץ ' (2-quart), מסדרים ספירס ברוקולי. למעלה עם עוף. רוטב כפית על עוף.
בקערה קטנה, לערבב תוספות; מפזרים מעל.
אופים כ -30 דקות או עד מחומם היטב.