דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות
דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות דורש כ 3 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, עלי טימין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות, חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן, ו חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות.
הוראות
תנור חום עד 163°. בקערה קטנה, מערבבים חרדל, חמאה, טימין, מיורן, 1/2 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
במחבת צלייה רדודה, מניחים חזה הודו, עור כלפי מעלה.
מניחים 1/2 כוס מרק בתחתית מחבת; לקרר שנותר מרק. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של שד טורקיה ואינו נוגע עצם. תרסיס חתיכת נייר עם ספריי בישול; לכסות טורקיה. (רדיד לא צריך לכסות היטב את טורקיה; לסכל מאובטח לכל קצה של פאן.)
מוסיפים פטריות ובצל למחבת; טפטוף מחבת מעל.
אופים חשפו 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות יותר או עד מדחום קורא 77°.
מניחים את טורקיה על מגש; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בואו לעמוד 15 דקות לגילוף הקל ביותר.
יוצקים טיפות מחבת (ללא ירקות) לתוך כוס מדידה.
להוסיף מרק שנותר לטפטופים שווה 1 1/2 כוסות; לשפוך לתוך סיר 2 ליטר. בקערה קטנה, מערבבים קמח ומים קרים עד חלקה; מערבבים לתוך טפטוף בסיר.
חום רותחים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מרתיחים ומערבבים על 1 דקה או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים פטריות ובצל מחבת. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במלח ופלפל לפי הטעם.