קושימומחה
מוכן ב16 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז

דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז
דייב של ג'ורג'יה בלק אייד פיז נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם בייקון, אפונה שחורה עיניים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 16 שעות ו-35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 28%. מתכונים דומים: סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, שרימפס עם פלפל שחור ואפונה שחורה, ו Black Eyed Peas.

הוראות

1
לשטוף, לקטוף מעל, ומניחים את האפונה בקערה גדולה. מכסים עם כמה סנטימטרים של מים קרים; לתת לעמוד 8 שעות ללילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את המים לסיר גדול או סיר מרק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את קוביות המרק ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם כדי לפזר את המרק. מערבבים את האפונה, להפחית את החום, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
ממיסים את החמאה במחבת עם שומן בייקון; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שהם מתחילים להפוך לחומים בקצוות, כ -10 דקות. מערבבים את הבצלים ומבשלים שומן לתוך האפונה; מוסיפים את הבייקון המתפורר, בשר חזיר, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את האפונה על אש נמוכה במשך 8 שעות, ערבוב כל שעה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בישול שומןבישול שומן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף