קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

דלורית צלויה ואגסים

דלורית צלויה ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלורית קלוי אגסים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, בצל, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק דלורית עם אגסים וג'ינג'ר, אורז בר מלית עם דלעת סקווש, אגסים ופקאנים, ו דלעת מתובלת בחום סקווש וצ'ילי ירקות שורש עם אגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
מערבבים את המלח, רוזמרין ופלפל בקערה קטנה; להפריש
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
5
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
חותכים את הסקווש לקוביות 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.ממיסים 1 כף החמאה ומוסיפים אותה לדלעת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים חצי מתערובת המלח השמורה וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והפסק את הדלעת לשכבה זוגית על זה. צלי עד הדלעת הוא חום זהוב על הקרקעית, כ -25 דקות. באמצעות מרית שטוחה, מערבבים וממשיכים לצלות עד סכין מכרז, על 10 דקות יותר. בינתיים, להכין את הבצל ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
חותכים את הבצל לקוביות בינוניות; להפריש. לקלף, הליבה, לחתוך את האגסים לקוביות גדולות; להפריש. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את האגסים ואת המחצית הנותרת של תערובת המלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד האגסים הם מכרז סכין, על 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הסר את המחבת מהחום.כאשר הדלעת מוכנה, להוסיף אותו למחבת עם בצל ואגסים, לזרוק לשלב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף