דלורית צלויה ואגסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלורית קלוי אגסים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, בצל, דלעת סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק דלורית עם אגסים וג'ינג'ר, אורז בר מלית עם דלעת סקווש, אגסים ופקאנים, ו דלעת מתובלת בחום סקווש וצ'ילי ירקות שורש עם אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם.
מערבבים את המלח, רוזמרין ופלפל בקערה קטנה; להפריש
הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
חותכים את הסקווש לקוביות 3/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.ממיסים 1 כף החמאה ומוסיפים אותה לדלעת.
מוסיפים חצי מתערובת המלח השמורה וזורקים לשלב.
הסר את תבנית האפייה החמה מהתנור והפסק את הדלעת לשכבה זוגית על זה. צלי עד הדלעת הוא חום זהוב על הקרקעית, כ -25 דקות. באמצעות מרית שטוחה, מערבבים וממשיכים לצלות עד סכין מכרז, על 10 דקות יותר. בינתיים, להכין את הבצל ואגסים.
חותכים את הבצל לקוביות בינוניות; להפריש. לקלף, הליבה, לחתוך את האגסים לקוביות גדולות; להפריש. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את האגסים ואת המחצית הנותרת של תערובת המלח ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד האגסים הם מכרז סכין, על 5 עד 6 דקות יותר.
הסר את המחבת מהחום.כאשר הדלעת מוכנה, להוסיף אותו למחבת עם בצל ואגסים, לזרוק לשלב, ומגישים.