קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

דלורית צלויה וסלט עדשים

דלורית צלויה וסלט עדשים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט קינואן עדשים עם דלעת סקווש, דלעת פיקנטית סקווש, גבינת עיזים וסלט עדשים, ו סלט עדשים עם דלורית וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
2
במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון על חום מתון עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר מטחנת תבלינים ולתת מגניב, ואז לטחון דק. על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את הדלורית עם גזר לבן, בצל, כמון טחון, הל, זנגביל, אגוז מוסקט ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. צלוי במשך כ 35 דקות, ערבוב פעם אחת, או עד הדלעת גזר לבן הם מכרז משחימים קלות. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את העדשים עם המים, שאלוט עלה דפנה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים את כל הנוזל; להשליך את עלה המפרץ ואת שאלוט ואת העונה עדשים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
בצלחת עוגה, טוסט אגוזי מלך בתנור במשך 5 עד 7 דקות, או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
7
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ. בקערה קטנה, מערבבים את הכוסברה עם מיץ לימון ואת 2 כפות הנותרים של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה גדולה, לזרוק את הירקות קלויים עם עדשים, אגוזי מלך ורוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך