דלורית תפוחי אדמה וגרוייר גראטן
דלורית תפוחי אדמה וגרוייר גראטן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך פלפל, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דלעת סקווש & תפוחי אדמה מוקרמים, דלעת סקווש & תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות & שאלוט, ו דלעת סקווש בטטה מוקרם עם גבינת מנצ'גו.
הוראות
לקלף דק לחתוך תפוחי אדמה. פיל, זרע, ודלעת פרוסה דקה.
לבשל תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי 5 דקות.
מוסיפים סקווש; מכסים ומבשלים 3 דקות נוספות.
להמס חמאה במחבת גדולה; להוסיף בצל, ו לטגן 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
שכבה של חצי פרוסות תפוחי אדמה וסקווש בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'; מפזרים חצי מלח ופלפל. למעלה עם חצי בצל, גבינה ורוטב שמנת. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב שמנת.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב.