דלעת-Spice ברים עם ציפוי גבינת שמנת
דלעת-Spice ברים עם ציפוי גבינת שמנת הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 49 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמן צמחי, צימוקים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו חטיפי דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת (פחמימות וגלוטן נמוכות), עוגות ספייס דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 177°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות ביצים, סוכר מגורען, שמן ודלעת עם מקציף חוט עד חלקה. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל וציפורן. מערבבים בצימוקים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי וברים באביב בחזרה כאשר נגע בקלילות במרכז. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, חמאה, חלב ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה לנצח אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, במהירות נמוכה עד חלקה להפיץ.
מפזרים אגוזים. עבור ברים, לחתוך 7 שורות על ידי 7 שורות. חנות מכוסה במקרר.