דלעת-אגוזים טורט
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם 62 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טורט דלעת אגוזי לוז יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, דלעת שמורות, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו טורט אגוזי לוז דלעת, טורט אגוזי לוז, ו טורט אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. שמור 1 כוס דלעת עבור קרם דלעת; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח את הדלעת הנותרת ואת כל שאר מרכיבי העוגה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות.
הסר עוגות ממחבתות למדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה גדולה ומקוררת, לנצח את כל מרכיבי דלעת קרם למעט דלעת שמורות במהירות גבוהה עד נוקשה. בעדינות לקפל בדלעת. שמור 1 1/3 כוסות; להפריש.
מניחים שכבת עוגה אחת, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה.
מורחים עם 1 1/2 כוסות קרם דלעת. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד מעוגל למעלה.
מורחים שאריות קרם דלעת סביב צד העוגה.
מורחים שמורות קרם דלעת על גבי עוגה.
מפזרים 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים. מקררים 1 שעה לפני ההגשה. מקררים כל עוגה שנותרה.