קושימומחה
מוכן ב40 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות70
מגזין

דלעת חמאה קלויה וסלט אורז

דלעת חמאה קלויה וסלט אורז
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז תנו הזדמנות ל דלורית צלויה וסלט אורז. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וטבעוני זה יש 326 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 שעות ו -25 דקות. צאו לחנות ואספו בצל ירוק, סוכר חום, חומץ יין ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא עצום. נסו דלעת חמאה צלויה וסלט אורז בר, מרק דלעת חמאה קלוי עם אורז בר ותפוחים, ו דלעת חמאה וסלט אורז בר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הסוכר החום, החומץ הבלסמי, השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כָּתֵףכָּתֵף
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף דלעת; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן ומרופד בנייר כסף. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בחום של 425 זוגות 25-30 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים מבשלים אורז לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מסירים מהאש; מצננים לחלוטין.
7
בקערה גדולה שלבו את הפלפלים האדומים, הצנוברים, הבצל הירוק, השמיר, הפטרוזיליה, הדלעת והאורז. בקערה קטנה, לטאטא את החומרים ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סכין קילוףסכין קילוף
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים מעל סלט; לזרוק למעיל.
9
מגישים בטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים שאריות.

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דלעת בינונית סקווש, קלופים וחותכים לקוביות 3/4 אינץדלעת בינונית סקווש, קלופים וחותכים לקוביות 3/4 אינץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גזרתי שמיר טריגזרתי שמיר טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצה בגסותפטרוזיליה טרייה קצוצה בגסות6בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז יסמין לא מבושלאורז יסמין לא מבושל1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים2largesפלפלים אדומים מתוקים, חתוכים לחתיכות 1/2 אינץפלפלים אדומים מתוקים, חתוכים לחתיכות 1/2 אינץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר