דלעת ממולאת
גשו לסופר וקנו בייקון, פירורי לחם, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . נסו דלעת ממולאת Pattypan עם Quinoan ותירס טרי, דלעת עם ביצים, ו דלעת ממולאת יתר על המידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להביא אינץ ' אחד של מים לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סקווש, מכסים ומבשלים 10 דקות, או עד שמזלג יכול לחדור את הגבעול עם התנגדות קטנה.
מסננים, וחותכים את הגבעול העליון של הסקווש. השתמש baller מלון בזהירות לגרוף את מרכזי הסקווש. שמור את כל פיסות הדלעת.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
הסר בייקון למגבות נייר, ולהניח בצד.
מטגנים בצל בטפטופי בייקון. חותכים את חתיכות סקווש שמורות, לטגן אותם עם בצל לרגע אחד.
הסר את המחבת מחום, ומערבבים את פירורי הלחם. להתפורר בייקון, ומערבבים לתוך המילוי יחד עם גבינת פרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. דברים כל סקווש כדי גדוש בתערובת, ומניחים אותם בתבנית אפייה. מכסים את המנה באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הדלעת מחוממים דרך.