קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

דלעת ספגטי בגריל כריכי גבינה

דלעת ספגטי בגריל כריכי גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל ספגטי סקווש גבינה בגריל כריכים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1014 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר חדה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ספגטי בגריל כריכי גבינה, צלע צלוי עם סקווש ספגטי לטגן, ו מקרוני וגבינה סקווש ספגטי.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 218°. לארגן סקווש, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת עם חמאה, ואז מפזרים סוכר חום. לשפשף סוכר לתוך סקווש ומתבלים עם מלח ופלפל. סקווש צלי עד מזלג במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
העברה למתלה קירור מגניב במשך כ 10 דקות. באמצעות מזלג, לגרד את הבשר של הסקווש ולהעביר לקערה בינונית. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שאלוט ומרווה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים תערובת לספגטי ומתבלים במלח ופלפל. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
למעלה צד אחד של כל גליל עם כ 1/2 כוס סקווש, ואז מפזרים 1/2 כוס גבינה. למעלה כל כריך עם הלחמניות הנותרות, ואז מברשת את הלחמניות מכל הצדדים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
7
מבשלים כריכים במחבת ריקה עכשיו מעל חום בינוני עד גבינה נמסה ולחם הוא פריך וזהוב, על 5 דקות לכל צד. אפשר כריכים לנוח 3 דקות, ואז לחתוך לחצי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי