דלעת ספגטי בגריל כריכי גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל ספגטי סקווש גבינה בגריל כריכים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1014 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר חדה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ספגטי בגריל כריכי גבינה, צלע צלוי עם סקווש ספגטי לטגן, ו מקרוני וגבינה סקווש ספגטי.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 218°. לארגן סקווש, לחתוך צדדים למעלה, על תבנית אפייה.
מברשת עם חמאה, ואז מפזרים סוכר חום. לשפשף סוכר לתוך סקווש ומתבלים עם מלח ופלפל. סקווש צלי עד מזלג במכרז, על 1 שעה.
העברה למתלה קירור מגניב במשך כ 10 דקות. באמצעות מזלג, לגרד את הבשר של הסקווש ולהעביר לקערה בינונית. שמור.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים שאלוט ומרווה ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים תערובת לספגטי ומתבלים במלח ופלפל. לחסל מחבת.
למעלה צד אחד של כל גליל עם כ 1/2 כוס סקווש, ואז מפזרים 1/2 כוס גבינה. למעלה כל כריך עם הלחמניות הנותרות, ואז מברשת את הלחמניות מכל הצדדים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מבשלים כריכים במחבת ריקה עכשיו מעל חום בינוני עד גבינה נמסה ולחם הוא פריך וזהוב, על 5 דקות לכל צד. אפשר כריכים לנוח 3 דקות, ואז לחתוך לחצי ומגישים.