קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון

דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון
דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון היא א ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ושלמה 30 מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חצילים, טפטופי בייקון, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סקווש ספגטי עם רוטב קרם ארטישוק תרד טבעוני, דלעת ספגטי פליאו, ו דלעת ספגטי פליאו וקציצות בשר.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד. השאירו 1 כף טפטופי בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים דלעת ספגטי חצויה וזרועה חתוכה כלפי מטה בתבנית אפייה גדולה מזכוכית עם 1/4 כוס מים. מיקרוגל גבוה עד שהדלעת מהבילה ורכה, 10 עד 12 דקות. בעזרת מזלג מגרדים קווצות דלעת ספגטי מהעור. מניחים בצד בכלי הגשה גדול ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
מבשלים ומערבבים בצל וחציל בטפטופי בייקון שנותרו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף והחציל רך, 8 עד 10 דקות. מערבבים פנימה שום ותערובת עשבים איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים חלב קוקוס, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לחימום, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
6
מסירים מהאש ומשתמשים בבלנדר טבילה למחית תערובת החצילים-קוקוס עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
7
מחזירים רוטב חלב קוקוס מעורבב למחבת על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה בייקון ותרד מפוררים. מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהתרד נבול ורוטב מחומם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
יוצקים רוטב על דלעת ספגטי ומפזרים שמרים תזונתיים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
דלעת ספגטידלעת ספגטי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה