דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון
דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון היא א ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ושלמה 30 מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חצילים, טפטופי בייקון, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סקווש ספגטי עם רוטב קרם ארטישוק תרד טבעוני, דלעת ספגטי פליאו, ו דלעת ספגטי פליאו וקציצות בשר.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד. השאירו 1 כף טפטופי בייקון במחבת.
מניחים דלעת ספגטי חצויה וזרועה חתוכה כלפי מטה בתבנית אפייה גדולה מזכוכית עם 1/4 כוס מים. מיקרוגל גבוה עד שהדלעת מהבילה ורכה, 10 עד 12 דקות. בעזרת מזלג מגרדים קווצות דלעת ספגטי מהעור. מניחים בצד בכלי הגשה גדול ושומרים על חום.
מבשלים ומערבבים בצל וחציל בטפטופי בייקון שנותרו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף והחציל רך, 8 עד 10 דקות. מערבבים פנימה שום ותערובת עשבים איטלקית.
מוסיפים חלב קוקוס, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לחימום, 2 עד 4 דקות.
מסירים מהאש ומשתמשים בבלנדר טבילה למחית תערובת החצילים-קוקוס עד לקבלת תערובת חלקה.
מחזירים רוטב חלב קוקוס מעורבב למחבת על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה בייקון ותרד מפוררים. מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהתרד נבול ורוטב מחומם, כ -5 דקות.
יוצקים רוטב על דלעת ספגטי ומפזרים שמרים תזונתיים לפי הטעם.