קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון

דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון
דלעת ספגטי פליאו עם קרם תרד ובייקון היא א ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ושלמה 30 מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 637 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חצילים, טפטופי בייקון, עלי תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סקווש ספגטי עם רוטב קרם ארטישוק תרד טבעוני, דלעת ספגטי פליאו, ו דלעת ספגטי פליאו וקציצות בשר.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד. השאירו 1 כף טפטופי בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים דלעת ספגטי חצויה וזרועה חתוכה כלפי מטה בתבנית אפייה גדולה מזכוכית עם 1/4 כוס מים. מיקרוגל גבוה עד שהדלעת מהבילה ורכה, 10 עד 12 דקות. בעזרת מזלג מגרדים קווצות דלעת ספגטי מהעור. מניחים בצד בכלי הגשה גדול ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מבשלים ומערבבים בצל וחציל בטפטופי בייקון שנותרו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל הופך לשקוף והחציל רך, 8 עד 10 דקות. מערבבים פנימה שום ותערובת עשבים איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים חלב קוקוס, מביאים לרתיחה ומבשלים עד לחימום, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
6
מסירים מהאש ומשתמשים בבלנדר טבילה למחית תערובת החצילים-קוקוס עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
7
מחזירים רוטב חלב קוקוס מעורבב למחבת על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה בייקון ותרד מפוררים. מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהתרד נבול ורוטב מחומם, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים רוטב על דלעת ספגטי ומפזרים שמרים תזונתיים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
דלעת ספגטידלעת ספגטי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק