דלעת סקווש ומרק מולים
דלעת סקווש ומרק Mussel יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פלפל צ'ילה, פסטה דיטליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מרק מולים ברוטב קארי ובטרנוט סקווש, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לנקות את המולים.
שים אותם במסננת ולשטוף אותם תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל חול וחצץ. מולים לעתים קרובות יש חוטים קטנים שנראים כמו אצות תלויות אותם בשם זקנים. לקרוע אותם. המולים צריכים להיות סגורים; להשליך כל מה שהם פתוחים.
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שום ופלפל צ ' ילה ומבשלים לרגע.
מוסיפים את המולים, היין והמלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים יחד. להביא לרתיחה ולכסות עם מכסה, ומאפשר את המולים כדי קיטור לפתוח, אשר צריך לקחת בערך 5 דקות. מבשלים עד שכל המולים נפתחים במלואם. בטל כל מולים שלא נפתחו.
הסר וזרוק את השום. כאשר המולים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, פגז אותם ולהשליך את הפגזים.
שים את המולים במרק שלהם ולהניח בצד.
בסיר גדול נוסף, מחממים את שמן הזית 1/4 כוס הנותרים על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, דלעת סקווש, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל מקבל מעט זהב, על 8 דקות.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.
מוסיפים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים, מערבבים, עד הפסטה נעשית הסקווש הוא מזלג מכרז, כ 12 דקות. גלגל העין זה כאן: אם החומרים שלך צריך לבשל יותר ואתה צריך יותר נוזלי, להוסיף יותר מים. אם אתה רוצה לתת את המרק עקביות creamier, מחית חצי הסקווש עם החלק האחורי של מזלג.
מוסיפים את המולים והמרק לתערובת הדלעת והפסטה; נותנים לו להתבשל במשך כ 5 דקות כדי לשלב את הטעמים.
הסר מהחום ולהוסיף פרמזן לפני ההגשה. למעלה עם הפטרוזיליה.