קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

דלעת סקווש ומרק מולים

דלעת סקווש ומרק מולים
דלעת סקווש ומרק Mussel יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פלפל צ'ילה, פסטה דיטליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו מרק מולים ברוטב קארי ובטרנוט סקווש, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לנקות את המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2
שים אותם במסננת ולשטוף אותם תחת מים זורמים קרים כדי להסיר כל חול וחצץ. מולים לעתים קרובות יש חוטים קטנים שנראים כמו אצות תלויות אותם בשם זקנים. לקרוע אותם. המולים צריכים להיות סגורים; להשליך כל מה שהם פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
אצותאצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים 1/4 כוס שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את שום ופלפל צ ' ילה ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים את המולים, היין והמלח והפלפל לפי הטעם ומערבבים יחד. להביא לרתיחה ולכסות עם מכסה, ומאפשר את המולים כדי קיטור לפתוח, אשר צריך לקחת בערך 5 דקות. מבשלים עד שכל המולים נפתחים במלואם. בטל כל מולים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
תן לזה להתקרר קצת.
7
הסר וזרוק את השום. כאשר המולים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, פגז אותם ולהשליך את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
8
שים את המולים במרק שלהם ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
בסיר גדול נוסף, מחממים את שמן הזית 1/4 כוס הנותרים על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיף את הבצל, דלעת סקווש, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל מקבל מעט זהב, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את הפסטה ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
12
מוסיפים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים, מערבבים, עד הפסטה נעשית הסקווש הוא מזלג מכרז, כ 12 דקות. גלגל העין זה כאן: אם החומרים שלך צריך לבשל יותר ואתה צריך יותר נוזלי, להוסיף יותר מים. אם אתה רוצה לתת את המרק עקביות creamier, מחית חצי הסקווש עם החלק האחורי של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
13
מוסיפים את המולים והמרק לתערובת הדלעת והפסטה; נותנים לו להתבשל במשך כ 5 דקות כדי לשלב את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
הסר מהחום ולהוסיף פרמזן לפני ההגשה. למעלה עם הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
צילום: דוד מלוש