דלעת סקווש ומרק נקניקיות חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דלעת סקווש מרק נקניק חריף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 112 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. אם יש לכם מלח, מרק עוף, נקניק הודו חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו דלעת סקווש ומרק נקניקיות חריף, מרק דלורית שמנת עם מרווה טרייה ונקניקיות מתובלות מתפוררות, ו דלעת קל סקווש ריזוטו נקניק פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יוצקים 1 כוס מים לתבנית אפייה 9x13.
מניחים את הדלעת butternut לתוך צלחת אפייה מוכן, לחתוך בצד למטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד סקווש הוא פירסינג בקלות עם מזלג, כ 45 דקות.
בינתיים, מניחים את האורז ואת הנותרים 1 כוס מים לסיר. מביאים לרתיחה, חשופים, מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד המים נספגים ואורז הוא רך, על 20 דקות.
מחממים את שמן הזית בסיר מרק גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד רך ושקוף, על 5 דקות.
מערבבים את נקניק טורקיה; לבשל עד מתפורר באופן שווה השחמה.
מסננים כל עודף שומן. מערבבים את האורז והתירס המבושלים.
לגרוף סקווש מבושל ולמקם בבלנדר או קערה של מעבד מזון. קליפות סקווש להשליך.
יוצקים מרק עוף לתוך בלנדר או קערה של מעבד מזון עם סקווש. להתמזג עד חלקה, על 1 דקה.
מערבבים תערובת סקווש לתוך תערובת נקניק עד מעורבב היטב. מתבלים עם פלפל, ומלח לפי הטעם. אם תרצה, מערבבים את השמנת הכבדה. מרק מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם דרך, כ 15 דקות, אבל לא להרתיח.