דלעת סקווש, תפוח, בצל מוקרם
אם יש לך תפוחים, בצל, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . וזה די טוב. נסו מיץ תפוחים, כרישה ודלורית, דלעת סקווש, תפוח וכרישה גראטן, ו מיץ תפוחים, כרישה ודלורית (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 9-x 11 אינץ זכוכית תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מניחים קמח, מלח וקינמון לשקית פלסטיק גדולה.
להוסיף סקווש, תפוחים, בצל; לנער עד לאבק קלות.
בצלחת זכוכית, שכבה 1/2 של סקווש, תפוחים, ובצל מתוק.
יוצקים 1/2 כוס ציר עוף מעל, ואז מפזרים 1/2 של גבינה.
שכבה עם שאריות סקווש, תפוח ובצל.
יוצקים את מלאי העוף הנותר מעל, ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
להוציא ומפזרים בייקון מתפורר והגבינה שנותרה. חזור, חשוף, לתנור; אופים עוד 5 דקות.
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.