קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת

דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת
מתכון דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 75 שעות. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 269 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם allspice הקרקע, אגוז מוסקט הקרקע, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת פלאן עם פרלין זרעי דלעת, עוגת דלעת מחבת פרלין + איך להכין מחית דלעת תוצרת בית, ו דלעת פלאן עם זרעי דלעת מתובלים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים סופל 2 ליטר & é צלחת או תבשיל קרמי עגול באמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
לבשל 1 סוכר כוס בסיר יבש 2 ליטר כבד על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג, עד הזהב נמס וחיוור. לבשל קרמל בלי לערבב, מחבת מתערבלת, עד זהב עמוק, על 5 דקות. במהירות ובזהירות להסיר צלחת חמה מהתנור ומיד לשפוך קרמל לתוך צלחת, הטיה אותו כדי לכסות את הקרקעית ואת הצדדים. תשאירי את התנור דולק.) שמור הטיה כמו קרמל מתקרר ומתעבה מספיק כדי להישאר במקום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חלב מלא חלול עם חלב התאדה בסיר ולהסיר מחום. מקציפים ביצים ונותר סוכר כוס עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם. הכה במלח, דלעת, טקילה, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
טקילהטקילה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
יוצקים תערובת חלב דרך מסננת לתוך קערה ומכה לתוך תערובת דלעת בזרם איטי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים פודינג מעל קרמל בצלחת ולהגדיר באמבט מים של 1 אינץ ' מים חמים. שים מחבת באמצע התנור וטמפרטורה נמוכה יותר ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד חום זהוב על גבי וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 1/4 שעות, אולי יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
הסר צלחת מאמבט מים ולהעביר למדף להתקרר. צ ' יל פלאן, מכוסה, עד קר, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
כדי להתיר פלאן, להפעיל סכין דק סביב פלאן כדי לשחרר מן הצדדים של צלחת. צלחת להתנועע מצד לצד, כאשר פלאן נע בחופשיות בצלחת, להפוך מגש גדול עם שפה על צלחת. מחזיק צלחת מגש מאובטח יחד, להפוך במהירות ולהפוך את פלאן על מגש. קרמל יהיה לשפוך מעל ומסביב זה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
חותכים פלאן לתוך טריזים ומגישים עם כפית קרמל מעל ועם שברי פרלין.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרליניםפרלינים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית ניתן לזווג עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. האספסוף Tempranillo עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אספסוף Tempranillo
אספסוף Tempranillo
תאנה טרי המשימה, שזיף אוכמניות לשאת את הערות הפרי, יחד עם ניחוחות ארוגים של עור בליה ותבלינים אפייה מתוק. טעמים של פירות כחולים, אבקת קקאו וקינמון מעילים את החיך, בעוד הטאנינים המאובקים והכפריים שבים את הגימור ויוצרים את האיזון המושלם בין הפרי והמבנה. Tempranillo נאמן-לצורה קלאסי.