מוקפץ פלפל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, והמתכון הראשוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 107 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כתוספת. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: מוקפצת דלעת ופלפל, מוקפצת דלעת ופלפל, ומקפיצה דלעת ופלפל קיץ.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, מטגנים בצל ופלפלים בחמאה במשך 3-4 דקות. מערבבים פנימה את הקישואים, דלעת הקיץ והגזר; מקפיצים 3-4 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק