דלעת שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס
דלעת שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. מתאים ל-72 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 786 אוהדים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות שיבולת שועל, דלעת שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס, ו דלעת שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן יחד בקערה עד שמנת.
להוסיף דלעת, ביצה, תמצית וניל; לנצח עד חלקה.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, קינמון, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ומלח בקערה נפרדת; מערבבים לתוך חמאה מוקרמת עד בשילוב. מקפלים שוקולד צ ' יפס לתוך הבלילה. זרוק 1 עד 2 כפות בלילה עבור כל עוגייה על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של כל עוגייה הם השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.