דלעת שמנת סקווש עם מרק קינמון
דלורית שמנת עם מרק קינמון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . גשו לסופר וקנו חצי-חצי, סוכר, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק דלעת קינמון תפוח, מרק דלורית שמנת, ו מרק דלורית שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מוסיפים דלעת סקווש, ולאחר מכן בצל; לטגן, ערבוב מעט מאוד בהתחלה, ולאחר מכן לעתים קרובות יותר, עד סקווש להתחיל להפוך חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
מוסיפים קינמון, זנגביל, ציפורן ופלפל קאיין; ממשיכים לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד סקווש הוא במכרז, על 10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים דרך, מצקת לתוך קערות, מקשטים ומגישים.