דלעת תפוחים וחמאה פריכה
פריכות דלעת תפוחים וחמאה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, עמילן תירס, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוח דלעת חמאה פריך, תפוח חמאה פריך, ו תפוח וקישואים פריכים.
הוראות
לקלף סקווש לחתוך לחצי לאורכו; לגרוף זרעים.
חותכים סקווש לפרוסות דקות. בקערה גדולה שלבו את הדלעת, התפוחים, סירופ התירס ומיץ הלימון; לזרוק לציפוי. בקערה קטנה שלבו את הסוכר החום, עמילן התירס, הקינמון והמלח.
מוסיפים לתערובת סקווש; מערבבים היטב.
העברה ל-13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים בחום של 375 למשך 20 דקות.
לציפוי, בקערה, שלבו את הקמח, שיבולת השועל והסוכר החום; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
אופים, ללא כיסוי, במשך 25 דקות או עד שדלעת ותפוחים רכים והתוספת משחימה קלות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפריך. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.