קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור

דם כתום זיגוג חזה הודו עם תפוחי אדמה קלויים בתנור
חזה הודו מזוגג כתום דם עם תפוחי אדמה קלויים בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 362 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו חזה הודו צלוי בתנור, חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, ו חזה הודו מזוגג בדבש עם אננס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים דם מיץ תפוזים, גרידה, דבש, שום, חרדל, חומץ, פתיתי פלפל, וחמאה בסיר בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה בחום בינוני-גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זיגוג מופחת בחצי, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להעביר חצי זיגוג למכולה ולהניח בצד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
בינתיים, במקום טורקיה במחבת צלייה. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. מסדרים תפוחי אדמה סביב הבשר, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הסר מהתנור, ואת טורקיה baste עם זיגוג. המשך צלייה, צלי עם זיגוג נוסף כל 20 דקות עד העור הוא חום זהוב ו מדחום מיידי לקרוא רושמת 74° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, 1 1/2 עד 2 שעות בסך הכל. אם העור מתחיל להיות כהה מדי, אוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר טורקיה נעשית, להסיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. לגלף מעצם, פרוסה, לארגן על מגש עם תפוחי אדמה וטפטוף עם מיצי פאן. זיגוג שמור חם לשרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות