חזה הודו מזוגג כתום דם עם תפוחי אדמה קלויים בתנור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 362 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. 106 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו חזה הודו צלוי בתנור, חזה הודו צלוי בתנור עם רוטב פאן, ו חזה הודו מזוגג בדבש עם אננס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים דם מיץ תפוזים, גרידה, דבש, שום, חרדל, חומץ, פתיתי פלפל, וחמאה בסיר בינוני. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה בחום בינוני-גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד זיגוג מופחת בחצי, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
רוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להעביר חצי זיגוג למכולה ולהניח בצד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
4
בינתיים, במקום טורקיה במחבת צלייה. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. מסדרים תפוחי אדמה סביב הבשר, מתבלים במלח ופלפל וצולים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הסר מהתנור, ואת טורקיה baste עם זיגוג. המשך צלייה, צלי עם זיגוג נוסף כל 20 דקות עד העור הוא חום זהוב ו מדחום מיידי לקרוא רושמת 74° כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, 1 1/2 עד 2 שעות בסך הכל. אם העור מתחיל להיות כהה מדי, אוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כאשר טורקיה נעשית, להסיר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. לגלף מעצם, פרוסה, לארגן על מגש עם תפוחי אדמה וטפטוף עם מיצי פאן. זיגוג שמור חם לשרת לצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק